HTML

made in hungary

Friss topikok

Címkék

2006 (2) ateizmus (1) átverés (1) bdsm (1) bernadett (1) beszéd (1) body (1) buiding (1) bujáki (1) covid19 (1) czibók (1) deviza (1) devizahitel (1) dopman (1) edzés (3) elhízás (1) elitepain (1) elmebaj (1) facebook (1) fájós (1) fehérje (1) fidesz (1) fitness (2) fogyás (2) freestyle (1) génterápia (1) gyakorlat (1) gyorsúszás (1) gyűjtemény (1) gyurcsány (1) has (1) hasazás (1) hasizom (1) hát (1) hátizom (1) helyi (1) hitel (1) hotspot (1) hülyék (1) hungary (1) idézet (1) isten (1) János (1) jézus (1) jóga (2) kálmán (1) kobra (1) koronavírus (1) lapos (1) Lázár (1) lopás (1) magyar (1) megosztás (1) merev (1) mnb (1) mobile (1) molekuláris (1) mood (1) mszp (1) nőverés (1) nyújtás (1) olga (1) orosz (1) öszöd (1) pc (1) pictures (1) piramis (1) plank (1) pogácsa (1) pszicho (1) raiffeisen (1) shake (1) simor (1) skizofrénia (1) sör (1) sörhas (1) tánc (1) terápia (1) testépítés (1) titok (1) tömegnövelő (1) torna (1) tudathasádás (1) vállak (1) vásárlás (1) vírus (1) víz (1) vízfogás (1) whey (1) wifi (1) workaut (1) yoga (1) youtube (1) zabpehely (1) zabpehelyliszt (1) zsírégetés (1) Címkefelhő

Kitálal a magyar szado-mazo pornómaffia fiatal áldozata

2020.12.02. 07:16 Kistehén

2010. február 2. 09:03
Megrázó volt vele szemben ülni. Sokat beszélgettünk. Szava halk, tekintete szelíd. Amit elmondhatok róla: alig több mint húszéves fiatal lány, budapesti egyetemista. Azt mondja, az interneten talált rá a filmezési lehetőségre. Szex nélküli munkáért ígértek neki nyolcvanezer forintot. Elhitte. Brutálisan megverték. A plasztikai sebész szerint maradandó sérüléseket szenvedett.

A Mokkában készített riport

Már kora reggel, a Mokka adása előtt találkoztunk. A kifejezetten csinos és értelmes lány tekintetét kutatva nem fért a fejembe, hogy a fenébe kerülhetett ő ebbe a helyzetbe?
- Kellett a pénz a tandíjra, de ha tudtam volna, hogy ez vár rám, eszembe sem jut belevágni - szegezi a földre tekintetét, nem is titkolja, eddig a szégyen miatt nem beszélt. - Tavaly nyáron történt - kezd bele történetébe. - Annyit tudtam, hogy bevállalós lányokat keresnek, akiknek majd megpaskolják a fenekét. Mást nem nagyon. Hülye voltam, hogy hittem nekik, nem kellett volna.

 

- Szülei, barátja, iskolatársai tudnak arról, hogy mi történt önnel?- kérdeztem már az adásban.
- Nem, dehogy, senki sem tudott és nem is tud semmit - mondja, aztán arról mesél, hogy neki is ötven botütést kellett kibírnia. Nem tudja, hány percig tartott az emberkínzás, csak arra emlékszik, hogy eszelősen ütik, vérzik a feneke, sokkos állapotba kerül. És azt is mondja, hogy a nő, aki verte, kifejezetten élvezte az egészet. Később hozzáteszi: a brutális ütlegelés után egy szakápoló látta el a sebeit a szomszéd szobában. Sem akkor, sem most nem tartozott a szexuális érdeklődési körébe a szado-mazo szex, egyszerűen kellett neki a pénz. Nem hitte volna, hogy ezt teszik vele.
 
Tudom, könnyű azt mondani, azt kérdezni, hogy miért ment bele ebbe az egészbe? Miért nem állt fel a legelső ütés után? Miért nem tett azonnal feljelentést?

Elismeri, hogy racionálisak a kérdések, amelyekre nem tud racionális válaszokat adni. Ahogy valószínűleg még több tucatnyi megkínzott sorstársa sem. Volt, aki a biztonsági őröktől ijedt meg. Volt, aki sokkot kapott az első ütések után. És volt, aki nem tudta volna etetni a saját gyerekét a gyorsan jött pénz nélkül.
 
Egyet bátran állíthatok: amit a videón láttam, annak semmi köze sem a szexhez, sem a filmhez. Bestiális emberkínzás látható a felvételeken, ahol minden szereplő magyar, ahol a fő kínzó egy csinos, fiatal nő, ahol a bilincstől a korbácsig, a nádpálcától az injekciós tűig minden előkerül. Az áldozatok a kínpadon visítanak, őrjöngenek, zokognak, szenvednek. Fertő című könyvem megírása óta tudom, hogy külföldön már jó ideje téma, hogy a föld alatti magyar szexfilm-készítőktől (az illegálisan, olykor pajtákban, pincékben, vidéki tanyákon felállított stúdiókból) mindent meg lehet rendelni. És mindent el is készítenek. Akkor írtam a felakasztott nőkről, megerőszakolt állatokról, meggyalázott nagymamakorú hölgyekről, akiket minden alkalommal leitat az a negyvenhez közeledő "menedzser", aki elkészíti a nyugatról megrendelt "alkotásokat". Kiszolgálói lettünk a perverz, embertelen, alantas vágyaknak. Akkor írtam le először - számomra meglepő módon a sajtóban ez lett a slágertéma -, hogy tessék beírni a világ legismertebb keresőprogramjába, a google.hu-ba azt az ártatlan szót, hogy "nagymama". Nézzék meg, a legelső találatot. Ne századikat, ötödiket, másodikat. A legelsőt.
 
Ülök az agyonvert lánnyal szemben és dr. Pataky Gergely plasztikai sebészt hallgatom. Azt az orvost, aki nem sokkal korábban megvizsgálta a fiatal hölgy testét.
- Sokkoló amit láttam - mondja a szakember. - Ha fél évvel az eset után ilyenek a sebek, el lehet képzelni, hogy milyenek voltak közvetlenül a kínzás után. Ez az egész, most kirobbant ügy talán ráébreszti a fiatal, tapasztalatlan lányokat arra, hogyan is működik ez a kegyetlen világ. Talán néhányukat meg tudtuk óvni ezzel a beszélgetéssel - jelzi Pataky doktor.
- Lehet a kisasszonyon segíteni? Elvállalja?- teszem fel a kérdést a plasztikai sebésznek.
- Nagyon mélyek a hegek, nagyok az elváltozások. Elvállalom és segítek is, de százszázalékos eredményt nem ígérhetek. Az agresszió nyomai maradandóak. Sajnos...
 
A napokban lecsaptak a szado-mazo filmeket készítő bűnbandára. A lány ekkor érezte úgy: beszélnie kell. Beszélnie, hogy mások is megtudják, mekkorát tévedett. Tudja, könnyű rá azt mondani: magának kereste a bajt. Elismeri, ez így van. De nem gondolta, hogy ez lesz belőle. Ma pedig már könnyű okosnak lennie. Testét megcsúfították, de most erősnek érzi magát. Sok olyan lányról tud, aki hasonlóan járt, mint ő. Arra kér minden fiatal lányt és asszonyt: eszébe ne jusson hasonló, "szexmentes" hirdetésre jelentkezni. Ha mást nem, tanuljanak az ő hibájából.
 
Kíváncsian várom, mi lesz a "filmesek" sorsa. Ön szerint? Megússzák? 

Vujity Tvrtko pokoli.hu (megszűnt honlap) mentése

Állítólag ez a casting volt az övé:
https://spankbang.com/3ehgu/video/caning+casting+tisa

Szólj hozzá!

Címkék: bdsm pictures mood elitepain

A bejegyzés trackback címe:

https://hunorka.blog.hu/api/trackback/id/tr316311574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása